Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Υπερσυντηρητικοί Τουρκοι ζητάνε να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί!


Με την ευκαιρία της 559ης επετείου από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, μια υπερσυντηρητική οργάνωση νέων στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι περιμένει τη μέρα, που η Αγία Σοφία θα ξαναλειτουργήσει ως τζαμί!

Η οργάνωση ονομάζεται «Νέοι της Ανατολίας» και ξεκινάει δράση άμεσα. Από αυτή την εβδομάδα σχεδιάζει να πραγματοποιεί την προσευχή της Παρασκευής στον περίβολο της Αγίας Σοφίας.

Μέλη της οργάνωσης έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Ο επικεφαλής των «Νέων της Ανατολίας», Σαλίχ Τουρχάν, ανέφερε ότι η Αγία Σοφία είχε μετατραπεί από τον Μωάμεθ Β' τον Πορθητή σε τζαμί. «Ο Μωάμεθ ο Β' πραγματοποίησε την πρώτη προσευχή της Παρασκευής στην Αγία Σοφία. Η Αγία Σοφία περιμένει την ημέρα που θα ανοίξει ξανά για τους προσκυνητές», είπε.


Η οργάνωση κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία της ώστε το σύμβολο του Βυζαντίου, να μην λειτουργεί πλέον ως μουσείο, αλλά να γίνει τόπος λατρείας των μουσουλμάνων.

Πηγή defencenet
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.