Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει συνεννόηση πρωτίστως με τις δυνάμεις της Αριστεράς, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλ. Τσίπρας: Θα επιδιώξουμε συνεννόηση με την Αριστερά
Δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι μόνη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να τιμήσει την εντολή «που μας έδωσε ο λαός και να κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και να ακυρώσουμε το μνημόνιο της χρεοκοπίας».
Μάλιστα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι οι υπογραφές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο μνημόνιο απονομιμοποιήθηκαν, καθώς τα δύο κόμματα που το υπέγραψαν είναι μειοψηφία.
«Το εκλογικό αποτέλεσμα παρότι δεν το κατάλαβαν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος αποτελεί ισχυρό μήνυμα ανατροπής. Πρόκειται για ένα μήνυμα ειρηνικής επανάστασης. Οι λαοί της Ευρώπης δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τα μνημόνια της βαρβαρότητας» υποστήριξε, λέγοντας ότι με την ψήφο του, ο λαός έδωσε εντολή για να ξημερώσει μια καινούρια ημέρα, χωρίς βάρβαρα μνημόνια αλλά με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, με στόχο μια νέα Ελλάδα της αξιοπρέπειας.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.