Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Τα πρακτικά της συνάντησης Σαμαρά- Τσίπρα- ΒενιζέλουΜετά από πολλές συζητήσεις και φημολογίες για το τι πραγματικά ειπώθηκε στη συνάντηση των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, αρχηγού της ΝΔ, Αλέξη Τσίπρα, προέδρου της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, και Ευάγγελου Βενιζέλου, προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το βράδυ της Δευτέρας δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας τα πρακτικά από τη συνάντηση της Κυριακής υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τα πρακτικά.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: www.zougla.gr
Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.