Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Μας απειλούν και οι τσοντολάγνοι Αυστριακοί με συνοριακό αποκλεισμό!!!


Φοβούνται τους λαθρομετανάστες οι "γενναίοι" Ευρωπαίοι! Σύμφωνα με ανταπόκριση - ρεπορτάζ από τις Βρυξέλλες ( Τρίτη 29/5) που δημοσιεύτηκε στη χθεσινή (30/5 ) έκδοση της “DIE PRESSE” ( Αυστρία ) υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών... δήλωσαν στον ανταποκριτή Thomas Mayer πως μελετούν σοβαρά την ¨συνοριακή καραντίνα¨ της Ελλάδας με πάγωμα της Συνθήκης του Σένκεν και την εισαγωγή αυστηρών συνοριακών ελέγχων στην διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Η περίπτωση κήρυξης της χώρας σε ¨Έκτακτη Ανάγκη θα μπορούσε να επέλθει, εάν στη χώρα ξεσπάσουν λόγω οικονομικής κατάρρευσης "αναταραχές" με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας, είτε λόγω μαζικής προσέλευση στις τράπεζες και προσπαθειών μαζικής εξαγωγής κεφαλαίων εκτός Ελλάδας, είτε λόγω αδυναμίας ελέγχου-προστασίας των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της, τα οποία αποτελούν και πύλη εισόδου προς την Ε.Ε., για πρόσφυγες από χώρες του τρίτου κόσμου ή από "τρίτες χώρες" γενικά.


Ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η περίπτωση "έξωσης" της Ελλάδας είναι νομικά μια δύσκολη περίπτωση, ο συνοριακός - "υγειονομικός αποκλεισμός της" με αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους είναι δυνατή, βάση των Συμφωνιών του Σέγκεν, που προβλέπουν για λόγους "εσωτερικής ασφαλείας" των κρατών – μελών της Ε.Ε. , αρχικά την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων (και στα αεροδρόμια των κρατών- μελών για αεροσκάφη που προέρχονται από την Ελλάδα) για τριάντα μέρες με δυνατότητα παράτασης ενός μηνός και στην συνέχεια μετά από νέα απόφαση της Επιτροπής.

Σχόλιο: Σίγουρα οι ευρωπαϊκές δυνάμεις στα σύνορά μας δεν θα μας λείψουν, αφού αποτελούν πρακτικά διακοσμητικά στοιχεία, χωρίς να να μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του Ευρωπαϊκού χώρου. Για την Εθνική μας Ασφάλεια ο Ελληνικός Στρατός έχει τις λύσεις. Και κάτι τελευταίο... Οι "τρίτες χώρες" κ.κ. Ευρωπαίοι είναι γενικός όρος; Όπως λέμε το "τρίτο το μακρύτερο"; Ούτε που τολμούν τα κακέκτυπα του ανθρώπινου είδους να κατονομάσουν τους συνοδοιπόρους τους στις κτηνωδίες Τούρκους...

Πηγή infognomonpolitics.blogspot.com
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.