Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Λαγκαρντ: Μετάνιωσε αλλά συγνώμη δεν ζήτησε


«Μετανιωμένη» για τα όσα δήλωσε για την Ελλάδα και τους Έλληνες δήλωσε η κριστίν Λαγκάρντ, χωρίς ωστόσο να ζητεί ευθέως συγνώμη για τους ισχυρισμούς της.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ θέλοντας να καλμάρει το τεταμένο κλίμα εις βάρος της που έφθασε μέχρι και στο δ.σ. του ΔΝΤ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μετανιώνει για τις δηλώσεις της και τη σύγκριση που έκανε μεταξύ Ελλάδας και Νίγηρα, η οποία ήταν ατυχής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Λαγκάρντ ζήτησε να της διαβάσουν και πολλά από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τα οποία είναι από επικριτικά έως υβριστικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μεταθέσει και ένα μέρος της ευθύνης στην Guardian, η οποία, όπως υποστήριξε η ίδια, έκανε ελεύθερη μετάφραση στις δηλώσεις της με αποτέλεσμα να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση χωρίς η ίδια να έχει πει επακριβώς όσα γράφτηκαν.

Η αντίδραση της βρετανικής εφημερίδας ήταν άμεση και απόλυτη. Οι Βρετανοί έσπευσαν να αποκρούσουν την «επίθεση» της Λαγκάρντ υποστηρίζοντας πως ό,τι γράφτηκε αποτελεί καθαρή και ακριβής αποτύπωση όσων λέχθηκαν από την επικεφαλής του ΔΝΤ.​

Πηγή : madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.