Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Reuters: Συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 


Τα δύο μεγάλα κόμματα που υποστήριξαν το Μνημόνιο και την κυβέρνηση Παπαδήμου θα υποστούν βαρύτατες απώλειες μετά το πέρας των σημερινών εκλογών, σύμφωνα με exit poll που διενεργήθηκε από την Kapa Research για το πρακτορείο Reuters και την εφημερίδα To Βήμα.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του διεθνούς πρακτορείου, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει μόλις το 16-19% της ψήφου, αποτυγχάνοντας να αγγίξει το...
20% που θεωρούνταν, προεκλογικά, δεδομένο.
Εξίσου απογοητευτική είναι η επίδοση του ΠΑΣΟΚ, που συγκεντρώνει μονάχα το 15-18% των ψηφοφόρων, και κατατάσσεται στη δεύτερη θέση. Δεν γίνεται αναφορά σε άλλα κόμματα.
Σύμφωνα με αναλύσεις διεθνών μέσων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα έπρεπε να συνεργαστούν και να αποσπάσουν αθροιστικά τουλάχιστον το 37% της ψήφου, προκειμένου να συγκροτήσουν κυβέρνηση πλειοψηφίας
Υπό αυτές τις συνθήκες, παραμένει αβέβαιο εάν τα δύο μεγάλα κόμματα θα μπορέσουν να κερδίσουν επαρκή πλειοψηφία εδρών στη Βουλή, έστω κι αν συνεργαστούν, γεγονός που εγείρει την πιθανότητα ανάμιξης και τρίτου κόμματος.
Μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς απέρριπτε την προοπτική συνεργασίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πόσο μάλλον και με μία τρίτη παράταξη.
 
 
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.