Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Ν. Πόποσκι: Η Ελλάδα «κρατά όμηρο» τα Σκόπια


Ν. Πόποσκι: Η Ελλάδα «κρατά όμηρο» τα Σκόπια

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Πόποσκι σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων «ΜΙΑ», σημείωσε ότι τα Σκόπια «ήδη από το 2008 έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για να καταστεί μέλος του ΝΑΤΟ και η σχετική απόφαση εξαρτάται μόνο από τη βούληση μίας χώρας-μέλους η οποία δεσμεύεται νομικά να μην εμποδίσει την ένταξη της χώρας μας στη Συμμαχία».

Πρόσθεσε ότι τα Σκόπια «ως υπεύθυνη και εποικοδομητική χώρα, δεν θα επιτρέψει να επισκιαστούν οι στόχοι της από κάποιον που θέλει να μας κρατάει όμηρο ή να δημιουργεί αστάθεια».

Ο κ. Πόποσκι ο οποίος βρίσκεται στο Σικάγο για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, ανέφερε ότι οι υπόλοιπες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ έχουν συνειδητοποιήσει πως η ένταξη των Σκοπίων είναι προς το κοινό συμφέρον, ωστόσο, όπως πρόσθεσε, «τα μηνύματα που έρχονται από την Αθήνα δείχνουν ότι υπάρχει έλλειψη λογικής, καθώς η Ελλάδα αναγγέλλει, εκ νέου, παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας».

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων έκανε λόγο για «σκανδαλώδη συμπεριφορά της Ελλάδας η οποία δεν σέβεται την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης» και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «δημιούργησε και διατηρεί το ζήτημα της ονομασίας εδώ και 20 χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.