Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μπήκε στο μαγαζί και ζήταγε σεξ

Σοκ έπαθε η ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Λαμία, όταν ένας πελάτης, της ζήτησε «άλλο είδους προϊόν».

Μπήκε στο μαγαζί και ζήταγε σεξ

Χθες, γύρω στις 11:00 το πρωί, ένας 50άχρονος Αλβανός στάθηκε στην είσοδο καταστήματος στο κέντρο της Λαμίας και χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε προηγούμενη αφορμή, ζήτησε από την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού να κάνουν σεξ μαζί της, χωρίς ευτυχώς να κατεβάσει το παντελόνι του. Σοκαρισμένη η 35άχρονη, προσπάθησε να αντιμετωπίσει και να αναγκάσει τον 50άχρονο άντρα να φύγει από το κατάστημα, αλλά εκείνος επέμενε και λίγη ώρα μετά, άρχισε να γίνεται επιθετικός.

Όταν ο δράστης πήγε κοντά στο ψυγείο για να πάρει ένα μπουκάλι νερό, η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την αστυνομία χωρίς να γίνει αντιληπτή και λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της ΔΙ।ΑΣ. έφθασαν στο σημείο, όπου και τον συνέλαβαν. Ο 50άχρονος Αλβανός οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος υπέβαλλε μήνυση, για σεξουαλική παρενόχληση.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.