Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Θέμα χρόνου να δώσουν τα χέρια Σαμαράς-Ντόρα -Πιέσεις “από μέσα” στον Γ. Καρατζαφέρη


Μια ανάσα από την ανακοίνωση μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους λένε πηγές πως βρίσκονται η ΝΔ και η ΔΗΣΥ. Κάποιοι συμπληρώνουν ότι απομένουν μόνον τεχνικές λεπτομέρειες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ουσιαστικά τα δύο κόμματα βρίσκονται στην διαδικασία κατάρτισης του πολιτικού πλαισίου συμφωνία στη βάση της στήριξης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας βάσει αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μπακογιάννη θα έχει μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ενώ και τουλάχιστον τρία στελέχη της ΔΗΣΥ θα είναι σε εκλόγιμες θέσεις στα υπόλοιπα ψηφοδέλτια.

Αναλύονται ακόμη τεχνικά ζητήματα όπως το πως θα “κατέβουν” τα δύο κόμματα στις εκλογές ώστε να μην χαθεί το μπόνους των 50 εδρών σε περίπτωση πρωτιάς, η μορφή δηλαδή που θα έχει το μέτωπο μέσω συγχώνευσης ή άλλου τρόπου.

Και ενώ από πλευρά ΔΗΣΥ πρώην βουλευτές όπως ο Γ. Κοντογιάννης λένε πως ίσως το θέμα κλείσει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, στο άλλο... μέτωπο συνομιλιών και επαφών, στον ΛΑΟΣ φαίνεται πως υπάρχουν αντιδράσεις από πλευράς Γ. Καρατζαφέρη.

Παρά τις αντιδράσεις του προέδρου ωστόσο, πρώην βουλευτές όπως ο Θ. Πλεύρης μιλούν ανοιχτά για ανάγκη μετώπου των κεντροδεξιών δυνάμεων.

Την ίδια ώρα υπάρχει έντονος προβληματισμός στον ΛΑΟΣ καθώς οι μετρήσεις φέρνουν το κόμμα να έχει απώλειες, ειδικά μετά την αποτυχία εισόδου στη Βουλή.

Πηγή newsit
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.