Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογές τον Απρίλιο ανακοίνωσε ο Παντελής Καψής


Οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Παντελής Καψής, πρόσθεσε ότι από σήμερα και μετά ακολουθούν τρεις διαβολοεβδομάδες, αλλά η διαδικασία της δανειακής σύμβασης και του PSI θα έχουν ολοκληρωθεί ώστε η χώρα να οδεύσει προς τις κάλπες.

Ο ανασχηματισμός αναμένεται αύριο και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις δεν θα είναι περιορισμένος. Θα αντικατασταθεί ο κ. Μ. Βορίδης στο υπουργείο Μεταφορών και ενδεχομένως να πληρωθούν και οι θέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Πηγή defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.