Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

«Οι Έλληνες μας έδειξαν πώς να διαδηλώνουμε ενάντια σε ένα αποτυχημένο σύστημα»


«Δεν μου αρέσει η βία. Δεν πιστεύω ότι κερδίζουμε κάτι από το να καίγονται τράπεζες και να σπάνε βιτρίνες. Και, όμως, ένιωσα ένα κύμα χαράς όταν είδα την αντίδραση στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας» αναφέρει αρθρογράφος του Guardian αναφερόμενος στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας που έγιναν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Εάν δε γινόταν η εξέγερση θα ένιωθα ότι πλέω σε έναν ωκεανό απελπισίας» συνεχίζει ο αρθρογράφος.

«Η βιαιότητα της αντίδρασης στην Ελλάδα είναι μια κραυγή που ακούγεται σε ολόκληρο τον κόσμο» γράφει ο Guardian. Όπως υποστηρίζει το άρθρο οι Έλληνες «έδωσαν μαθήματα» για το πώς πρέπει να διαδηλώνουν οι λαοί ενάντια σε «ένα αποτυχημένο σύστημα».

«Είμαστε όλοι Έλληνες» καταλήγει το άρθρο και καλεί όλους τους λαούς της Ευρώπης να διαδηλώσουν υποστηρίζοντας την επανάσταση των Ελλήνων.
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.