Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του Παπούλια κράτησε μια μέρα


Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του Παπούλια κράτησε μια μέρα!
Μετά τον… μεγάλο θυμό με τον Shauble, σήμερα πανηγυρίζει, μαζί με το άλλο τσίρκο της «πολιτικής», για την «ιστορική» συμφωνία(ναι ο Παπαδήμιος και τα κουτσαβάκια του ΓΑΠ και Σαμαράς έγραψαν ιστορία στην επίκυψη και το ξεβράκωμα στην Ευρώπη) που μας… κουρεύει.
Μάλλον μετάνιωσε, καθότι γερμανοτραφής, για την τσαντίλα και το μαζεύει.
Κρύβεται, κατά τα άλλα, από την παρέλαση για την απελευθέρωση της γενέτειράς του, των Ιωαννίνων, γιατί θυμάται τι καλά που ήταν στην Θεσσαλονίκη. Όμως το αποκρουστικό πρόσωπο του «κράτους» που κάνει τον Πρόεδρο δεν κρύβεται με τίποτα. Το νιώθουμε στο πετσί μας. Δείτε υποταγή και σκύψιμο μπρος στον κατακτητή. Μωρέ ανοίξτε κανά βιβλίο.
Οι τοκογλύφοι στην αρχαιότητα ήταν σε χειρότερη εκτίμηση και από τους δούλους! «Εναπόκειται σε μας να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που μας δίνεται, να τρέξουμε και να καλύψουμε τις ολιγωρίες και την καθυστέρηση των παρελθόντων ετών, ώστε να μπούμε σε πορεία ανάπτυξης»
Πηγή olympia
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.