Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζεται η κατάληψη στον ΟΕΚ που καταργείται από το μνημόνιο 2


Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού, από εργαζόμενους που διαμαρτύρονται για την κατάργηση του Οργανισμού, όπως προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Η προωθούμενη κατάργηση του ΟΕΚ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς, εκτός από τους εργαζόμενους, βρίσκονται στον «αέρα» και δεκάδες χιλιάδες αδύναμοι οικονομικά πολίτες που λάμβαναν έως σήμερα επιδότηση ενοικίου καθώς και εκείνοι που έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια.

Το φάσμα της ανεργίας και τα σοβαρά προβλήματα υγείας του μικρού παιδιού τους οδήγησαν χτες ζευγάρι εργαζομένων στο μπαλκόνι του κτιρίου, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσουν.

Έπειτα από προσπάθειες των διαπραγματευτών, πρώτα ο άνδρας και ύστερα η γυναίκα, πείστηκαν και ξαναμπήκαν μέσα στο κτίριο.

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.