Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Eπίθεση των Anonymous σε εταιρεία παρασκευής δακρυγόνων


Mε νέο χτύπημα τους οι Anonymous, κατάφεραν να κλέψουν προσωπικά στοιχεία πελατών και εργαζομένων παρασκευαστικής εταιρείας δακρυγόνων.


Αμερικανική εταιρεία, που κατασκευάζει δακρυγόνα χτύπησαν Αnonymous.

Η πιο διάσημη ομάδα hackers σε κείμενό τους στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς της ιστοσελίδας της εταιρείας Combined Systems και έκλεψαν προσωπικά στοιχεία πελατών και εργαζομένων.
Ο λόγος είναι ότι η εταιρεία που εδρεύει στην Πενσυλβάνια προμηθεύει «με αυτά τα τρελά χημικά όπλα ένοπλες δυνάμεις και αστυνομικές αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο».
Σύμφωνα με τους Anonymous η εν λόγω εταιρεία ευθύνεται για δεκάδες θανάτους από την εκτεταμένη χρήση χημικών τοξικών δακρυγόνων στην Αίγυπτο.
Όπως επιβεβαιώνει η Διεθνής Αμνηστία τον τελευταίο χρόνο η αμερικανική εταιρεία προμήθευσε στην κυβέρνηση της Αιγύπτου 46 τόνους δακρυγόνα και άλλες χημικές ουσίες προκειμένου να καταστείλει τις εξεγέρσεις των κατοίκων της.

πηγη: mediagate.gr
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.