Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Το δικαστήριο υπέρ ανθρώπων που δεν πλήρωσαν το χαράτσι


Το δικαστήριο Πατρών δικαίωσε δύο δικηγόρους οι οποίοι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ, προκειμένου να μην τους διακοπεί το ρεύμα στα σπίτια και τα γραφεία τους.

Οι δικηγόροι είχαν πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος, εκτός από τον ειδικό φόρο, διότι όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ο νόμος για την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) είναι αντισυνταγματικός.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στη ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση στα τέλη Μαΐου.
Αναρτήθηκε από Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.