Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

F.Times: "Eλλάδα, η πρώτη αποικία της ευρωζώνης"!


«Η ευρωζώνη επιθυμεί και επιδιώκει να επιβάλλει κυβέρνηση της επιλογής της στην Ελλάδα - την πρώτη αποικία της ευρωζώνης» τονίζεται με καυστικό ύφος σε άρθρο της εφημερίδας Financial Times.

Ο αρθρογράφος αναφερόμενος στις παρεμβάσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στη χώρα μας επισημαίνει ότι «έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η επιτυχία δεν είναι πλέον συμβατή με τη δημοκρατία» και συνεχίζει: «Κατανοώ τον κ. Σόιμπλε. Έχει να λογοδοτήσει απέναντι στη Βουλή του».

«Η δυσπιστία προς την Ελλάδα είναι κατανοητή» αναφέρει το άρθρο, χαρακτηρίζοντας όμως «απίστευτα υπερβολικές» τις διαβεβαιώσεις που ζητούνται από τη χώρα, ενώ υποστηρίζει πως «η ίδια η Γερμανία δεν θα ήθελε να εφαρμόσει αυτά που ζητά από την Ελλάδα».

Ο συντάκτης του άρθρου καταλήγει ότι η ζωή για τους Έλληνες θα γίνει τόσο ανυπόφορη που θα θέλουν οι ίδιοι να χρεοκοπήσουν και να φύγουν από την ευρωζώνη, ενώ σημειώνει ότι "η κ. Μέρκελ δεν θα ήθελε να πιαστεί επ' αυτοφώρω με ένα όπλο που καπνίζει. Είναι μια στρατηγική υποβοηθούμενης αυτοκτονίας και μάλιστα ιδιαίτερα επικίνδυνη και ανεύθυνη".

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.