Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας αρχηγός διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεταναστών


Το μεσημέρι, συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 22χρόνος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Γαλλικές Αρχές, ως κύριος οργανωτής διεθνούς κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και νομιμοποίησης εσόδων από την παραπάνω παράνομη δραστηριότητα.





Στο πλαίσιο ημέρας κοινής δράσης των αρμόδιων Διωκτικών Αρχών της Αυστρίας, Βελγίου, Γαλλίας, Γερμανίας, Ελλάδας, Ιταλίας και Ηνωμένου Βασιλείου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στις παραπάνω Ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό τον εντοπισμό και την σύλληψη μελών διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης μεταναστών.



Έπειτα από ανάλυση πληροφοριών και έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, εντοπίσθηκε σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας ο αλλοδαπός και μετά από οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθη.



Συγκεκριμένα το παραπάνω διεθνές κύκλωμα, ηγετικό μέλος του οποίου είναι ο συλληφθείς, αποτελούμενο από Αφγανούς και Κούρδους, δραστηριοποιούνταν στην παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών με τη χρήση κυρίως Ι.Χ. Φορτηγών, ακολουθώντας ως αφετηρία είτε τη Χώρα μας είτε τη Γαλλία και με προορισμούς τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο. Το κύκλωμα αποκόμιζε 3.000 ευρώ ανά λαθρομετανάστη για την παράνομη προώθησή τους στις παραπάνω χώρες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Γαλλικών Αρχών από τα τέλη του 2010 έως σήμερα ο τζίρος από την παράνομη δραστηριότητα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή www.skai.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.