Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

6χρονη τρώει για… έξι ανθρώπους! (video)

Η όρεξή της μοιάζει ακόρεστη και όταν δεν της δίνουν φαγητό... κλαίει μέχρι αποπληξίας, κυλιέται στο πάτωμα και τρώει λάσπη.

Με ύψος μόλις… ένα μέτρο και βάρος 91 κιλά, η 6χρονη Σουμάν Χατούν από την Ινδία είναι ίσως το παχύτερο κορίτσι στον κόσμο και ζυγίζει όσο πέντε παιδιά της ηλικίας της.

Για να την ταΐζουν, οι γονείς της που είναι φτωχοί αγρότες αναγκάζονται να αφήνουν τα άλλα τέσσερα παιδιά τους να πεινάνε!
Η Σουμάν καταβροχθίζει δύο γιγαντιαίο πιάτα ρύζι, δύο βαθιά πιάτα με τηγανητό ψάρι, δύο τηγανητά αυγά και μερικές ομελέτες – και αυτά για μεσημεριανό, μετά από δύο πρωινά γεύματα, με μπισκότα, μπανάνες, ρύζι και αυγά.

Η μητέρα της Μπέλι Μπίμπι δεν είναι σίγουρη ακριβώς πόσο τρώει η κόρη της γιατί αμέσως μετά το μεσημεριανό πηγαίνει ασθμαίνοντας στους γείτονες και ζητιανεύει κι άλλο φαγητό.
«Πεινάει συνέχεια και το μόνο που κάνει είναι να κλαίει. Δεν μου αρέσει να βλέπω την κόρη μου τόσο λυπημένη και για αυτό την ταΐζω. Τι θα έπρεπε να κάνω;», λέει η 32χρονη.

Ο πατέρας της Σουμάν, Τζαλάλ κερδίζει μόλις 14,5 ευρώ την εβδομάδα ως αγρότης, τα οποία ξοδεύει σχεδόν εξ ολοκλήρου για σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την απληστία της 6χρονης, αφήνοντας συχνά την υπόλοιπη οικογένεια πεινασμένη.

«Το γάλα είναι ακριβό στην Ινδία και δεν μπορούσα να της αγοράζω όσο ήθελε όταν ήταν μικρή. Η μοναδική μου επιλογή ήταν να της δίνω λιωμένους σπόρους με την ελπίδα να χορτάσει. Ίσως φταίω εγώ γιατί έως δύο ετών ζύγιζε μόλις 24 κιλά.», εξηγεί.
Σε μία εβδομάδα, η Σουμάν χλαπακιάζει την εκπληκτική ποσότητα των 14 κιλών ρύζι, οκτώ κιλών πατάτες, οκτώ κιλών ψάρι και περίπου 180 μπανάνες, καθώς και τα αγαπημένα της γλυκά και πίτες με κρέμα.
Το ανησυχητικά παχύσαρκο παιδί καταναλώνει αρκετό φαγητό για να θρέψει μια μέση οικογένεια τεσσάρων ατόμων και πάλι παραπονιέται στους απελπισμένους γονείς του ότι το ξελιγώνουν της πείνας. Δεν αθλείται καθόλου και, όταν περπατήσει για περισσότερο από ένα λεπτό εξαντλείται και καταρρέει στο πάτωμα κάθιδρη. Περνάει ολόκληρη την ημέρα μπροστά στην τηλεόραση ή παρακολουθώντας την 13χρονη αδερφή της που έχει το μισό της βάρος να παίζει στην παιδική χαρά
«Έχω προσπαθήσει τα πάντα για να ελέγξω την όρεξη της Σουμάν, αλλά κλαίει τόσο πολύ που δεν έχω άλλη επιλογή παρά να υποκύπτω στις απαιτήσεις της. Προσπάθησαν να είμαι αυστηρή, αλλά χτυπιέται στο πάτωμα, την ανοίγει η μύτη από το κλάμα και τρώει λάσπη.», λέει η μητέρα της.
Ο οικογενειακός γιατρός της οικογένειας ο οποίος παρακολουθεί την Σουμάν από τότε που γεννήθηκε, επισημαίνει ότι είναι ώρα πι γονείς να πάρουν το θέμα πραγματικά σοβαρά. «Αν συνεχίσει να τρώει με αυτούς τους ρυθμούς κινδυνεύει πολύ σύντομα να πάθει καρδιακή προσβολή», τονίζει.

Η ημερήσια «δίαιτα» της Σουμάν
Πρωινό αρ. 1 στις 7.00 π. μ. : 20 μπισκότα και 12 μπανάνες
Πρωινό αρ. 2 στις 9.30 π. μ. : δύο πιάτα ρύζι και πέντε αυγά
Δεκατιανό: 15 μπισκότα, 1-2 πακέτα πατατάκια (ή όποιο άλλο σνακ υπάρχει) και 10 μπανάνες
Μεσημεριανό στις 12 μ. μ. : 2 πιάτα ρύζι, 2 βαθιά πιάτα κάρυ με ψάρι και πατάτες, 2 ομελέτες και τουρσί
Απογευματινό: 10 γλυκά, 15 μπισκότα, 10 μπανάνες, 2 πακέτα πατατάκια
Βραδινό: 2 πιάτα ρύζι, 2 βαθιά πιάτα κάρυ με ψάρι και πατάτες και τσάτνεϊ ντομάτας.

Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2011/11/6-video.html#ixzz1nHopauVm








Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.