Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η τραγουδίστρια μίλησε ξανά για την Ελλάδα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Αμβούργο.

Η Νάνα Μούσχουρη, που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επετειακή περιοδεία της με τον τίτλο «50 Jahre Weisse Rosen», βρέθηκε στο Αμβούργο με την κόρη της, Ελένη Μούσχουρη, και δεν δίστασε να αναφερθεί εκ νέου στην Ελλάδα. "Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη χώρα", ανέφερε χθες η 77χρονη τραγουδίστρια και συνέχισε: "Οι Έλληνες δε φοβούνται να εργαστούν και είναι πολύ ειλικρινείς", τονίζοντας παράλληλα, πως για την σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι πολιτικοί και όχι ο απλοί άνθρωποι. Παρά την προηγούμενη άκρως προκλητική συνέντευξή της στο Welt online, η τραγουδίστρια έσπευσε αυτή τη φορά να «προστατεύσει» τον ελληνικό λαό, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, παίρνοντας από πάνω του την ευθύνη του σημερινού χάους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δήλωσε θυμωμένη με την πολιτική της Ελλάδας «γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια από το να ψεύδεται», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί λύση για τα προβλήματα της Ελλάδα λέγοντας πως «οι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά αυτήν τη λύση». «Στην Ελλάδα οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουν πάρα πολλά προβλήματα και αυτό πραγματικά δεν είναι ευθύνη του λαού. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια», ανέφερε και ευχαρίστησε την Ευρώπη που βοήθησε την Ελλάδα.
Πηγή newsit
Αναρτήθηκε από Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.