Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ψηλά η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών παρά την κρίση


Απτόητοι από την κρίση και τα επεισόδια στην Αθήνα εμφανίζονται οι Βρετανοί τουρίστες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ελλάδα εντός του 2012, σύμφωνα με βρετανική έρευνα.

Τα στοιχεία από την ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών αγοράς BDRC Continental αποκαλύπτουν ότι ο αριθμός των Βρετανών τουριστών που αυτή τη στιγμή δηλώνουν ότι θα επιλέξουν την Ελλάδα ως προορισμό τους για φέτος, έχει αυξηθεί από 8% σε 9% σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της έρευνας, η Ελλάδα συνεχίζει να καρπώνεται την έντονη ανησυχία των Βρετανών για την ασφάλειά τους στην Αίγυπτο. Ορισμένοι τουρίστες επισημαίνουν ότι η κρίση ρίχνει τις τιμές.

Παράγοντες της τουριστικής αγοράς στη Βρετανία προσθέτουν ότι οι τουρίστες θα επωφελούνταν ακόμα περισσότερο σε περίπτωση επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, επομένως ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε θορυβεί τους επίδοξους επισκέπτες.

Οι αναζητήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα μέσω της τουριστικής ιστοσελίδας HomeAway έχουν αυξηθεί κατά 32% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ το ταξιδιωτικό γραφείο Tui αναφέρει ότι η ζήτηση πακέτων για την Ελλάδα κινείται στα συνηθισμένα επίπεδα.

Οι Βρετανοί τουρίστες διατυπώνουν πάντως σε ορισμένες περιπτώσεις προβληματισμό για το κατά πόσο είναι ασφαλές να επισκεφθούν την Αθήνα.

Θανάσης Γκαβός, Λονδίνο

Πηγή www.skai.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.