Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή μιας 86χρονης Ελληνίδας στην Α. Μέρκελ


Τον πόνο και τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής έκλεισε σε φάκελο ως επιστολή μια 86χρονη Ελληνίδα με αποδέκτη την Άγκελα Μέρκελ.
Η κυρία Κόντη παρέδωσε την επιστολή της, που είναι γραμμένη στην γερμανική γλώσσα, στην Γερμανική πρεσβεία της Αθήνας στις 7 Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και ζήτησε...
να αποσταλεί επισήμως στο γραφείο της Γερμανίδας καγκελάριου.


Η μετάφραση της επιστολής έχει ως εξής:

Κυρία Μέρκελ,
Είμαι μια 86χρονη ΕΛΛΗΝΙΣ και σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε ότι στην πορεία της ζωής μου αναγκάστηκα να ζήσω αρκετά πολιτικά και πολεμικά γεγονότα.

Δυστυχώς, είμαστε ένας λαός που υπήρξε πάντα κάτω από ξένη κηδεμονία, ή επιρροή. Και αυτό επειδή οι πολιτικοί μας υπέκυπταν πότε στη μια και πότε στην άλλη ξένη επιρροή, ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Σκέφτονται πάντα το προσωπικό τους όφελος και όχι τα συμφέροντα της Ελλάδος.

Δεν γνωρίζω πολλά από πολιτική, αλλά η στάση σας απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι ανήκουστη.

Ξεχνάτε ότι ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, υπάρχουν πολλοί Έλληνες, οι οποίοι ξεκίνησαν από το ΤΙΠΟΤΑ και έγιναν αυτό που έγιναν!

Θα αναφέρω μόνον μερικούς. Μόλις μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, κερδίσαμε δυο βραβεία Νόμπελ, είχαμε τον παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτη, Δ. Μητρόπουλο, συνθέτες που τιμήθηκαν με ‘Οσκαρ και πολλούς επιστήμονες σε κάθε άκρη της γης.

Αλλά και διάσημοι ηθοποιοί (Κατίνα Παξινού. Ειρήνη Παππά, Μελίνα Μερκούρη) και μία Μαρία Κάλλας. Πέρα από τις μεμονωμένες προσωπικότητες όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εμπορικό μας ναυτικό που είναι το πρώτο στον κόσμο.

Αυτά όλα τα κατάφεραν οι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Έλληνες!!!

Και μετά βλέπω εσάς, κυρία Μέρκελ, στην τηλεόραση σε θριαμβευτικούς ασπασμούς να αποφασίζετε και να καταδικάζετε το μέλλον της Ελλάδος!!!

Και σκέφτομαι: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα (το γνωρίζετε βέβαια, αλλά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο από το άρθρο σχετικά με τις οφειλόμενες αποζημιώσεις προς την Ελλάδα και από τη συνέντευξη του καθηγητού Άλμπρεχτ Ρίτσελ στο Spiegel (04.10.2012), που είπε: «Αν θελήσουν οι Έλληνες, μπορούν να μας πάρουν και τα σώβρακα».

Λοιπόν, κυρία Μέρκελ: Εμείς δεν χρωστάμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Εσείς μας χρωστάτε και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ που δήθεν έχουν παραγραφεί!

Α, ναι: Παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε, πώς ξαφνικά βρέθηκε ολόκληρη η Ευρώπη και ιδιαίτερα εμείς οι Νότιοι, να είμαστε τόσο χρεωμένοι; Λένε ότι φταίνε οι τράπεζες (;).
Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτήν τη στιγμή 500.000 άστεγοι και πολίτες που ζουν από τα συσσίτια της εκκλησίας, της πολιτείας και άλλων οργανισμών.

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΦΤΑΝΕΙ πια με τον εκβιασμό κατά των Ελλήνων.

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν πεθαίνει ποτέ και θα επιβιώσει όπως πάντα! Και καταλάβετε κάτι: Εμείς οι Έλληνες συγχωρούμε, αλλά δεν ξεχνάμε!
Μια αγανακτισμένη Ελληνίδα
Πόπη Ερρίκου Κόντη
Πηγή briefingnews.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.