Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνική προσφορά από την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ στον Βόλο


Η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, κέρδισε τις εντυπώσεις, με αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, δίνοντας 300 μπουκάλια γάλα σε μικρούς μαθητές.
Τα γάλατα, θα δίνονται με απόφαση της διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας μέχρι τέλος της σχολικής χρονιάς σε καθημερινή βάση.

Τα γάλατα άρχισαν να μοιράζονται από την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ οι σχολικές μονάδες, έχουν μπει σε σχετική λίστα που ανά δύο εβδομάδες, αλλάζει έτσι ώστε να μοιραστούν σε όλα τα σχολεία και όλους τους μαθητές τα γάλατα.

Με τον τρόπο αυτό, το συνεταιριστικό εργοστάσιο γάλακτος του Βόλου, δίνει «χέρι βοηθείας» σε οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Πηγή trikalanews.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.