Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Καθοριστική η ψηφοφορία της Τρίτης για τους διαγραφέντες της ΝΔ


H ψηφοφορία της Τρίτης για τον εφαρμοστικό νόμο θα είναι και η πιο καθοριστική για τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, μιας και θα καθορίσει εάν θα επανενταχθούν στο κόμμα.O όρος που έθεσε ο Α. Σαμαράς είναι ακριβώς η υπερψήφιση του νόμου που οριστικοποιεί τα μέτρα του μνημονίου που καταψήφισαν.Ένας ικανός αριθμός βουλευτών φαίνεται ότι αναζητά μια ενδιάμεση λύση έτσι ώστε να μην φανούν ανακόλουθοι αλλά και να ανοίξουν την πόρτα της επιστροφής.
Έτσι φλερτάρουν με την λύση της αποχής οι κ. Γ. Βλάχος, Kώστας Παπασιώζος, Κώστας Γκιουλέκας και οι κυρίες Ελίζα Βόζενμπεργκ και Μ. Κόλλια.Μια λύση που πάντως δεν ικανοποιεί την Συγγρού η οποία διαμηνύει ότι δεν δέχεται μεσοβέζικες στάσεις. Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμα η στάση των κ. Μαρκόπουλου και Κεφαλογιάννη οι οποίοι κινούνται μεταξύ του όχι και της αποχής.
Ο Δημήτρης Σταμάτης εμφανίζεται σταθερός στο όχι και κάποιες πληροφορίες τον θέλουν να φλερτάρει με το κόμμα του κ. Καμμένου το ίδιο και ο Παναγιώτης Μελάς Ο Σπύρος Γαληνός ο Χρήστος Ζώης Μαργαρίτης Τζήμας η Έλενα Κουντουρά ο Μιχάλης Γιαννάκης και Γιώργος Βατιώνας από την μέχρι τώρα στάση τους φαίνεται ότι θα παραμείνουν στο όχι.
Αντίθετα ο Ζήσης Τζηκαλάγιας ο Τάσος Καρυπίδης ο Θεόφιλος Λεονταρίδης ο Τάσος Καριπίδης η Μαρία Κόλια ο Αλέξανδρος Δερμεντζόπουοος και ο Γιώργος Καρασμάνης φαίνεται ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα για «πανστρατιά» του Α. Σαμαρά.
Ας σημειωθεί ότι η ΝΔ αρνήθηκε να σχολιάσει και την δημιουργία του κόμματος του κ. Καμμένου και τις φήμες που θέλουν κάποιους από τους διαγραφέντες να προσχωρούν σ αυτό.
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.