Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Μαθητές και νέοι στο Σύνταγμα, στις 17:00 σε διαμαρτυρία

Μαθητές και νέοι στο Σύνταγμα, στις 17:00 σε διαμαρτυρία : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι νέοι και οι μαθητές στο  κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα σήμερα Σάββατο, στις 17:00 το απόγευμα.  Όπως αναφέρουν

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι νέοι και οι μαθητές στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα σήμερα Σάββατο, στις 17:00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

Καταδικάζουν το μέλλον μας… Ας τους δείξουμε ότι εμείς είμαστε το μέλλον.

Ας τους δείξουμε ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι. Όλοι το Σάββατο στο Σύνταγμα ανεξαρτήτως ιδεολογικής υπόστασης…

Συμβολικά θα κινητοποιηθούμε οι μαθητές και νέοι κατά του Μνημονίου».

Πηγή: madata.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.