Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε σε σταθμό του μετρό!


Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, το βράδυ του Σαββάτου, στο σταθμό του μετρό του Αιγάλεω μετά τον εντοπισμό ισχυρής εμπρηστικής βόμβας στο τελευταίο βαγόνι του συρμού που θα ξεκινούσε σε λίγη ώρα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελείτο από ένα τετραλιτρο μπιτόνι βενζίνης, ρολόι και ηλεκτρική σύνδεση κι ήταν προγραμματισμένη να εκραγεί όταν ο συρμός ήταν σε κίνηση.

Την βόμβα ανακάλυψε οδηγός του συρμού, λίγο πριν αναχωρήσει από τον σταθμό. Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις των πυροτεχνουργών η εμπρηστική βόμβα παρουσίαζε προβλήματα την συνδεσμολογία της.

Στην ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί μεγάλη ανησυχία γιατί είναι η πρώτη φορά που επιδιώκεται βομβιστική επίθεση σε συρμό του Μετρό. Μετά τις 20:25 άνοιξε για το κοινό ο σταθμός του Αιγάλεω.


Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.