Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο και όμως αληθινό... δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μπορεί να είναι δίδυμα αλλά δεν έχουν τον ίδιο πατέρα. Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην ....
Τουρκία. Δείτε ολόκληρη την ιστορία...
O άτυχος πατέρας απο την Τουρκία είχε υποψιαστεί την άτακτη συζυγό του και αποφάσισε να κάνει τεστ DNA στα δίδυμα παιδιά του. Το αποτέλεσμα όμως που βγήκε ήταν πραγματικά απίστευτο. Το ένα απο τα δύο δίδυμα δεν ήταν δικό του!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων το ένα παιδί ήταν 99,9% δικό του το άλλο όμως ήταν κάποιου άλλου. Ο πατέρας έκπληκτος απο τα αποτελέσματα αποφάσισε να κάνει και σε δεύτερο εργαστήριο εξετάσεις οι οποίες όμως επιβεβαίωσαν την αρχική γνωμάτευση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σαμπάχ, η μητέρα των αγοριών διατηρούσε σχέσεις με άλλον άνδρα, όταν εξαναγκάστηκε να παντρευτεί τον αστυνομικό.

Το αποτέλεσμα των εξωσυζυγικών περιπετειών της γυναίκας, μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι επιστημονικά θεμελιωμένο. “Συμβαίνει όταν μία γυναίκα έχει διπλή ωορρηξία μέσα στον ίδιο έμμηνο κύκλο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καθηγητής Ρουσέν Αϊτάκ, επικεφαλής του Γυναικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Αγκυρας. “Αν αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις με δύο διαφορετικούς άνδρες στη διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου, είναι πιθανό να υπάρξει διπλή εγκυμοσύνη, με το κάθε ωάριο να φέρει διαφορετικό γενετικό υλικό”, εξηγεί. Το φαινόμενο των διδύμων με διαφορετικούς πατέρες είναι ιδιαίτερα σπάνιο στους ανθρώπους, αλλά αρκετά συνηθισμένο στα ζώα, όπως στις γάτες ή τους σκύλους.

Η ιστορία μπορεί να μοιάζει αστεία, αλλά είχε θλιβερό τέλος. Ο αστυνομικός, ο οποίος αναφέρεται με τα αρχικά Α. Κ. ανέλαβε την επιμέλεια του ενός παιδιού, ενώ το άλλο θα πάει σε ίδρυμα.

Σε πολύ δύσκολη θέση και η μητέρα, η οποία έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της και από την οικογένειά της και από τον σύζυγό της. Κατάφερε πάντως να εξασφαλίσει δικαστική απόφαση που τους απαγορεύει να πλησιάζουν στο σπίτι της σε ακτίνα μικρότερη των 500
Πηγή: kamikazi.gr


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.