Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζουν εμβόλιο που θα νικά την ηρωίνη


Πολύ κοντά στην παρασκευή εμβολίου που μπλοκάρει την επίδραση που έχει στον οργανισμό η χρήση ηρωίνης βρίσκονται Μεξικανοί επιστήμονες!
Πολύ κοντά στην παρασκευή εμβολίου που μπλοκάρει την επίδραση που έχει στον οργανισμό η χρήση ηρωίνης βρίσκονται Μεξικανοί επιστήμονες! Σύμφωνα με τους ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχιατρικής του Μεξικού, δοκιμές του εμβολίου σε ποντίκια στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ όπως έγινε γνωστό ήδη το εμβόλιο έχει πατενταριστεί στις ΗΠΑ. Το εμβόλιο μπλοκάρει πλήρως όλους τους μηχανισμούς του σώματος που δημιουργούν την αίσθηση ευφορίας ύστερα από χρήση ηρωίνης.
Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, τα ποντίκια είχαν πρόσβαση σε ποσότητες ηρωίνης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πειράματα
Η χρήση ηρωίνης έπεσε κατακόρυφα σε όσα ποντίκια εμβολιάστηκαν με το νέο εμβόλιο. Η διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχιατρικής του Μεξικού, Μαρία Ελενα Μεντίνα, ανέφερε ότι: «Το εμβόλιο αυτό θα είναι για τους ανθρώπους που έχουν σοβαρό πρόβλημα, που είναι βαριά εθισμένοι και δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα με άλλες θεραπείες».
Οι επιστήμονες εδώ και χρόνια προσπαθούν να παρασκευάσουν εμβόλια που να καταπολεμούν την εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση.
Εκτός από αυτήν την έρευνα των Μεξικανών επιστημόνων που δίνει ελπίδες, μόνο μια έρευνα ακόμα, την οποία έκανε μια ομάδα από το Εθνικό Ινστιτούτο Φαρμάκων των ΗΠΑ είχε κάποια θετικά αποτελέσματα στην απεξάρτηση από την κοκαΐνη.
Σημειώνεται εδώ ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο Μεξικό ο αριθμός των εξαρτημένων από ναρκωτικά ανέρχεται σε 450.000, ενώ από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα ναρκω-καρτέλ και τη μεξικανική και αμερικανική κυβέρνηση έχει μετράει 47.000 νεκρούς.
Πηγή Έθνος
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.