Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ερημώνουν από προσωπικό τα δημόσια νοσοκομεία


Με συνοπτικές διαδικασίες εγκαταλείπουν οι εργαζόμενοι τα δημόσια νοσοκομεία. Γιατροί, νοσηλευτές, αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι επιλέγουν την πρόωρη συνταξιοδότηση, προτιμώντας έστω και να χάσουν ένα μικρό ποσοστό χρημάτων σε σύγκριση με το αν έβγαιναν κανονικά στη σύνταξη.

Όπως διαβάζουμε στο ygeianews.gr, επιλέγουν να φύγουν παρά να παραμείνουν εργαζόμενοι στο ΕΣΥ διακινδυνεύοντας να μην πάρουν ποτέ σύνταξη είτε να βγουν στην εφεδρεία. Το αποτέλεσμα των μαζικών αποχωρήσεων που ξεκίνησε το 2010 είναι να ερημώνουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα από προσωπικό,να υπολειτουργούν τμήματα και κλινικές, να βγαίνουν πρόγραμμα μόνο με διπλοβάρδιες και να οφείλονται πολλά ρεπό σε αυτούς που μένουν πίσω.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόνο μέσα στο 2010 συνταξιοδοτήθηκαν περίπου χίλιοι νοσοκομειακοί γιατροί πανελλαδικά, ενώ το 2011 ο αριθμός των συνταξιοδοτήσεων ήταν πάνω από 800.

Εκτός ελέγχου και η κατάσταση με τις αποχωρήσεις των νοσηλευτών, του παραϊατρικού προσωπικού και των διοικητικών υπαλλήλων, καθώς έως το τέλος Νοεμβρίου του 2010 είχαν καταγραφεί 7.500 αποχωρήσεις εργαζομένων.

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.