Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη έκρηξη σε καφετέριες στο Χαϊδάρι [βίντεο]


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε καφετέρια που βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτίσματος στο Χαϊδάρι. Η καφετέρια έχει καταστραφεί ολοσχερώς παρά την έντονη και έγκαιρη παρουσία της πυροσβεστικής.
Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη καθώς η φωτιά συνέχιζε να καίει για πολύ ώρα ακόμα με τη δυσκολία της κατάσβεσης της οφείλεται στις φιάλες υγραερίου που είχε στο εσωτερικό της το κατεστραμμένο πλέον κατάστημα. Η φωτιά χτύπησε και τα δυο πλαϊνά μαγαζιά.

Οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους στις 4.10 το ξημέρωμα, όταν και σημειώθηκε η ισχυρόταττη έκρηξη. Επί τόπου έσπευσαν και παραμένουν 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα του σώματος. Παρά την έκταση της, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κανείς από τους κατοίκους δεν έχει κινδυνέψει.

Επιμέλεια: Χρήστος Μήλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.