Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Στους δρόμους βγήκαν οι μαθητές


Διαδηλώνουν στο Σύνταγμα

Περισσότεροι από 100 μαθητές διαδηλώνουν αυτή την ώρα στους δρόμους του Συντάγματος. Μετά από την απώθησή τους την περασμένη Παρασκευή από διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και τη διαμαρτυρία τους πριν από δύο μέρες, οι νεαροί βγήκαν στους δρόμους ξανά για να διαμαρτυρηθούν.

Μόνο που αυτή τη φορά -προς το παρόν δηλαδή- δεν έχουν επιλέξει να κλείσουν κάποιο δρόμο ή να κάτσουν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη αλλά να κινούνται διαρκώς περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος και των γύρω δρόμων με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μικρό κυκλοφοριακό πρόβλημα από εκεί που περνούν.

Πηγή newsbeast.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.