Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Έγινε γκάλοπ ο ΠΑΟΚτσής του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"!

Η φωτογραφία του συγκεκριμένου οπαδού του ΠΑΟΚ, που πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του Αθανασιάδη μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", κάνει στην κυριολεξία το γύρο του κόσμου!
Μάλιστα, η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα "101greatgoals.com" έχει συμπεριλάβει σε ψηφοφορία τον συγκεκριμένο ΠΑΟΚτσή προσπαθώντας να αναδείξει τον πιο "τρελό" οπαδό της εβδομάδας!

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ένας Ινδονήσιος που ντύθηκε ...περίπτερο προς τιμήν της ομάδας του.

Μέχρι στιγμής προηγείται με χαρακτηριστική άνεση (85% έναντι 15%) ο πανηγυρισμός του Έλληνα οπαδού.

Για να ψηφίσετε κι εσείς πατήστε εδώ! Δείτε και τα δύο βίντεο.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.