Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Χέλμουτ Σμιτ: Η Μέρκελ αποξένωσε τη Γερμανία από την Ευρώπη

Κριτική στην καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί άσκησε χθες στο Γερμανικό Οικονομικό Φόρουμ στο Αμβούργο, που διοργάνωσε η γερμανική εφημερίδα Die Zeit ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, ο 94χρονος πολιτικός τόνισε ότι Αγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί έχουν αναλάβει μεν την ηγεσία της Ευρώπη, με την πολιτικής τους όμως έχουν αποξενωθεί από τους ευρωπαίους εταίρους τους.

Ο πρώην καγκελάριος τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου λέγοντας χαρακτηριστικά: «είτε θα αναλάβουμε από κοινού τα χρέη, είτε θα πιέσουμε την ΕΚΤ να αγοράσει ομολόγα των προβληματικών χωρών, με αποτέλεσμα την γρήγορη άνοδο του πληθυσμού»

Πηγή:www.capital.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.