Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Βρέφος γεννήθηκε νεκρό και το βρήκαν ζωντανό 12 ώρες μετά

Η μητέρα του ζήτησε να το δει για τελευταία φορά και είδε ότι ζούσε ακόμη

Ζωντανό μέσα στο φέρετρό του δώδεκα ώρες μετά από τη γέννα βρέθηκε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Περάνδο, ανακοίνωσε η Υγειονομική Υπηρεσία της επαρχίας Τσάκο.

Το γεγονός ότι το…. βρέφος ζούσε διαπιστώθηκε χάρη στην επιμονή της μητέρας του, η οποία ζητούσε συνεχώς να το ξαναδεί, εξήγησε ο γενικός γραμματέας του τομέα Υγείας, Ραφαέλ Σαμπατινέλι.

«Όσα μέλη του προσωπικού ενεπλάκησαν σε αυτό που συνέβη έχουν ευθύνες και θα δώσουν λόγο» προειδοποίησε ο Σαμπατινέλι, ανακοινώνοντας ότι ήδη διενεργείται έρευνα για το πώς κατέληξε να δηλωθεί θνησιγενές το μωρό.

«Πήγα τη νύχτα, μαζί με το σύζυγό μου, να βρούμε το μικρό φέρετρο» είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα, Ανάλια Μπόιτερ.
«Ξαφνικά άκουσα ένα στεναγμό: ήταν καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα υγρασίας που έμοιαζε με σταγόνες δροσιάς» πρόσθεσε.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Χοσέ Λουίς Μεϊρίνιο, προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση: το μωρό “μπορεί να είχε υποστεί υποθερμία και το φαινόμενο αυτό το έσωσε”, υποστήριξε.

Οι γονείς, που αρχικά ήθελαν να βαφτίσουν την κόρη τους Λουσιάνα Αμπιγκέιλ, επέλεξαν τελικά δύο πιο ταιριαστά ονόματα από την Καθολική παράδοση και θα την αποκαλούν Λους Μιλάγρος, που σημαίνει «Φως του Θαύματος».
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.