Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

"ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ" Νέο τραγούδι από τον Αντώνη Βαρδή !!!


Ο μεγάλος συνθέτης Αντώνης Βαρδής μας χαρίζει ακόμη ένα υπέροχο, κοινωνικό τραγούδι με τίτλο "Από πείσμα θα υπάρχω" . Μία καταπληκτική συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή και τον Πάνο Κατσιμίχα σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου , το οποίο θ' αγαπήσετε!!!

Το «Από πείσμα θα υπάρχω» είναι ένα από τα 10 τραγούδια του νέου ολοκληρωμένου album του Αντώνη Βαρδή που κυκλοφορεί στις αρχές Απριλίου από τη Heaven με τον γενικό τίτλο «Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές».

Στο album συμμετέχουν εκτός από τον Πασχάλη Τερζή και τον Πάνο Κατσιμίχα, η Πέγκυ Ζήνα (με το γνωστό και αγαπητό ήδη τραγούδι-ντουέτο «Τη μοναξιά δικάζω»), καθώς και ο Γιάννης Βαρδής και η Ευδοκία Καδή.
Ακούστε το τραγούδι :
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.