Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ


Η Ελληνική Hacking Σκηνή χτυπάει τις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας της Αλβανίας. Παραβιάστηκαν οι βάσεις δεδομένων και κωδικοί πρόσβασης της σελίδας και του εσωτερικού δικτύου. (και δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλες σχετικές επιθέσεις στο παρελθόν, όπως επίσης και στη σελίδα του συστήματος προξενείων ανά τον κόσμο του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλβανίας.)
Σύνδεσμοι: Βάση δεδομένων , Κωδικοί
Η GHS έχει κάνει μια σειρά ανακοινώσεων εκ των οποίων, δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε δυο από αυτές.
> Σε νέα εποχή επικοινωνίας με περισσότερες interactive λειτουργίες και ανωνυμίας περνάει η Greek Hacking Scene, γίνετε μεταφορά σε δίκτυο εντός του σινικού τοίχους που προσφέρει κάλυψη στοιχείων. Πλέον οι anonymous είναι μια ελεγχόμενη μάζα που στην ουσία υποκινείται από τις αρχές κρατών. Με αυτό το τρόπο, κάθε project χωρίς να έχει ουσιαστικό σκοπό, έχει γίνει μια υποκινούμενη νόμιμη απειλή και άρα έχουν κινηθεί διαδικασίες, με αυτή την τακτική κάθε project των anonymous επιβλέπει και στο νομικό αποκλεισμό του κοινού. Δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι οι αρχές κάνουν πίσω και ο κόσμος νικάει, έχουμε περάσει σε πιο σκληρά μετρα και ελεγχόμενο internet, και ουσιαστικά οι αρχές είναι αυτές που καθοδηγούν την κατάσταση. Δεν είχαμε Sopa, έχουμε Cispa, η Acta πέρασε πάνω κάτω. Απειλείται η Ελευθερία και έχει προσβληθεί αρκετά. Οι Hackers έχουν χάσει σημαντικό έδαφος σε γόνιμα εδάφη που κυρίαρχη η Ελευθερία και μπορεί να προωθηθεί παιδεία στο ευρύ κοινό. Τα πλήρως παγκοσμιοποιημένα και οικονομικά κέντρα δεν είναι ασφαλές.
> Νέες εξελίξεις αναμένονται με το βλέμμα στις εκλογές. Πληροφορίες και αρχεία μεγάλης σημασίας έχουν αποσπαστεί από κρατικούς φορείς και έχουν αναλυθεί ανάλογος, και θα αξιοποιηθούν στην αποδώσει δικαιοσύνης διά μέσω της νομικής οδού και χωρίς, εφόσον και σε περίπτωση που δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος του λαού.
πηγή macedoniahub
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.