Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γραφείο ρουσφετιών "Η Βουλή των Ελλήνων"!


Σε ένα απέραντο γραφείο «ρουσφετιών» έχει μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα η Βουλή, λόγω της άτυπης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του κράτους, παρά το ότι πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση!

Ειδικότερα -όπως αναφέρει σχετικά το protothema.gr- η νομοθετική διαδικασία που ακολουθείται τις τελευταίες ημέρες της Βουλής – πριν δηλαδή την διάλυσή της για εκλογές – παραπέμπουν σε εικόνες υπαίθριας λαϊκής αγοράς καθώς όποιος θέλει προτείνει ότι θέλει για να γίνει νόμος του κράτους! Είναι ενδεικτικό ότι υπουργοί και βουλευτές καταφθάνουν καθημερινά με δεκάδες τροπολογίες οι οποίες περιγράφουν μια σειρά από «ρουσφέτια», «τακτοποιήσεις» και «υποχρεώσεις» των ψηφοφόρων τους.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των «νομοθετικών διευθετήσεων» που προτείνονται, περιλαμβάνονται εξυπηρετήσεις σε κατασκευαστικές εταιρίες, καζίνο, τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και διευκολύνσεις με καθαρά τοπικό ενδιαφέρον.

Επιπροσθέτως, στους διαδρόμους της Βουλής παρελαύνουν, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, πρώην βουλευτές και κάθε λογής «παράγοντες» του δημόσιου βίου προκειμένου να «διαπραγματευτούν» με τους βουλευτές με το επιχείρημα «μου περνάς το ρουσφέτι και σε στηρίζω στις εκλογές».

Υπό αυτά τα δεδομένα, μόνο την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκαν συνολικά περισσότερες από 85 τροπολογίες στα τέσσερα νομοσχέδια τα οποία θα ψηφιστούν πριν την διάλυση της Βουλής και επιπλέον 27 στο ν/σ του υπουργείου Περιβάλλοντος για τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Συνολικά δηλαδή 112 τροπολογίες μέσα σε μια εβδομάδα, νούμερο πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά σύμφωνα με τους έμπειρους υπαλλήλους του νομοθετικού τμήματος της Βουλής!

Πέραν τούτου όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών καλούνται να ψηφίσουν για νομοσχέδια τα οποία συγκεντρωτικά περιλαμβάνουν 1.818 σελίδες και 614 άρθρα (σσ. Είναι εντυπωσιακός ο φόρτος εργασίας που κατορθώνουν να διεκπεραιώνουν "επιτυχώς" όταν πρόκειται για την αγαπημένη τους δραστηριότητα της ψηφοθηρίας...).

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.