Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Απίστευτη πρόκληση: Μετατρέπουν σε Φρούριο την Βουλή


Μια Βουλή, όπου δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ονειρεύονται κάποιοι που προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει Ιουνίου.
Μέχρι σήμερα το πείραμα με το σιδερένιο φράχτη που τοποθετούνταν στο ύψος των λουλουδάδικων φαίνεται ότι πέτυχε κι έτσι οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θέλησαν να επεκτείνουν το νέο μέτρο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι νέοι φράχτες, θα προσεγγίζουν τα 40 μέτρα μήκος και θα κοστίσουν περίπου 70.000 ευρώ.
Ένα χειροκρότημα για τους φωστήρες που στο κτήριο όπου στεγάζεται η κοιτίδα της υποτιθέμενης «δημοκρατίας» μονιμοποιούν την τρομοκρατία βάζοντας φράχτες!
Τι νομίζετε;
Θα γλιτώσετε τις αποδοκιμασίες και τα ντου κύριοι βουλευτάδες;
Πλανιέστε πλάνην οικτράν!
Με αυτά που κάνετε σφίγγετε ολοένα και περισσότερο τη θηλειά γύρω από το λαιμό σας!
Και κάτι άλλο.
Ποιος θα πληρώσει τα 70 χιλιάρικα; Μάλλον εμείς. Μάλλον ο ελληνικός λαός θα χτίσει τη φυλακή του!
Γελιέστε…
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.