Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Ελεύθεροι με αναστολή


Αναστολή στην εκτέλεση της ποινής, που επέβαλε νωρίτερα, έδωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους τέσσερις καταδικασθέντες, υπευθύνους της εταιρίας ΗΛΙΟΣ, για το μοιραίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2005, στο οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους 123 επιβαίνοντες.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, απόντες όλοι από την δικαστική αίθουσα, είναι οι Δημήτρης Πανταζής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Γιώργος Κικκίδης Διευθυντής Πτητικών Επιχειρήσεων, Γιάνκο Στοϊμένοφ Αρχιπιλότος και ο μηχανικός 'Αλαν Ίργουϊν.
Νωρίτερα το δικαστήριο είχε κρίνει ομόφωνα ενόχους τους κατηγορουμένους, για ανθρωποκτονία από ενσυνείδητη αμέλεια τους τρεις πρώτους και για ανθρωποκτονία από ασυνείδητη αμέλεια τον μηχανικό.
Στον καθένα επέβαλε ποινή φυλάκισης 123 ετών, με ποινή βάσης τα 3 έτη, για το πρώτο θύμα και επιπλέον 1 έτος για κάθε ανθρώπινη ζωή που χάθηκε στην αεροπορική τραγωδία. Εκτιτέα από αυτά είναι τα 10 έτη.
Στην εκτέλεση της ποινής των τεσσάρων, δόθηκε αναστολή, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ στον καθένα. Μία δικαστής που μειοψήφησε ζήτησε την επιβολή εγγύησης 50 χιλιάδων ευρώ και υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στις προξενικές αρχές του τόπου κατοικίας των καταδικασθέντων.

Πηγή www.enikos.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.