Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Χειροπέδες για χρέη στον "καφετζή" της Βουλής


Θυμάστε τον «γνωστό» καφετζή της Βουλής που πέρυσι διαμαρτυρόταν για την απότομη βουτιά του τζίρου του έως και 70% στο καφέ του Κουνοβουλίου;

Όπως τόνιζε τότε, οι βουλευτές απόφευγαν να μένουν περισσότερο απ’ όσο ήταν απόλυτα απαραίτητο στο Ναό της Δημοκρατίας με αποτέλεσμα οι παραγγελίες στο καφενείο να έχουν μειωθεί πολύ.

Αφού, λοιπόν, αποφάσισε να εγκαταλείψει το… σπορ ο 49χρονος επιχειρηματίας ανέλαβε την εκπροσώπηση αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων).

Ωστόσο, φαίνεται, πως φεύγοντας από το καφενείο της Βουλής άφησε... πουρμπουάρ εκεί τις φορολογικές του εκκρεμότητες καθώς βρέθηκε ότι χρωστούσε πάνω από 300.000 ευρώ στο Δημόσιο!

Η αστυνομία τον συνέλαβε στην Κόρινθο τις προάλλες και σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα…​

Πηγή: madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια(Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.