Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γυαλιά καρφιά τα έκανε στην Βουλή η Μπακογιάννη



Γυαλιά καρφιά τα έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για να αποτραπεί η χρηματοδότηση των κομμάτων με 30 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι και ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, αναγκάστηκε να ανέβει στην έδρα για να επιβάλλει την τάξη, αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έλεγε να κάνει πίσω.

Λίγο νωρίτερα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να μην δοθεί δεκάρα τσακιστή στα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία σπατάλησαν – όπως είπε – τα χρήματα και τώρα ζητάνε κι άλλα για τον προεκλογικός τους αγώνα.

«Είναι προκλητικό, το θέσαμε και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο Παναγιώτης Καμμένος.

«Όνειδος και απαράδεκτο» διευκρίνισε, εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Αμοιρίδης.

«Το θέμα είναι από την Παρασκευή, τώρα θέμα αντισυνταγματικότητας δεν μπορεί να υπάρξει» επεσήμανε ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

«Καλώ τον Λουκά Παπαδήμο να πάρει πίσω την τροπολογία και να μην ανοίξουν τα κρατικά ταμεία για να γίνουν εκλογές. Είναι αίσχος!» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την ίδια ώρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της ιστοσελίδας του, φέρεται να δήλωσε πως δεν θα την ψηφίσει.

Πηγή : Madata.gr
Αναρτήθηκε από Νικόλα Ραφήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.