Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι του ευρώ


Για να τελειώνουμε με το παραμύθι του ευρώ έχω να πώ :
το ευρώ δημιουργήθηκε για να κερδίζουν οι χώρες του βορρά (οι εξαγωγικές εν προκειμένω) εις βάρος των χωρών του ευρωπαϊκού νότου.
Αυτό γίνεται ως εξής:
εκδόθηκαν από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ,για την Ελλάδα στην περίπτωση μας ,μία φορά το 2002 30 δις € ρευστό εφ'άπαξ το οποίο και δεν μπορεί να αυξηθεί ποτέ ,δηλαδή δεν γίνεται να κόψουν επιπλέον χρήμα-χαρτονόμισμα-κέρματα μόνο που κάνουν είναι να αντικαθιστούν τα φθαρμένα χαρτονομίσματα και κέρματα. Τώρα οι μεγάλες εταιρίες (σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα κλπ) ξένων συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, κάθε Παρασκευή βγάζουν στην χώρα προέλευσης τους το ρευστό που κερδίζουν από την ελληνική αγορά με αποτέλεσμα να μειώνεται η ρευστότητα στην χώρα μας και να μην υπάρχει διαθέσιμο χαρτονόμισμα να κινηθεί η εγχώρια αγορά.
Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, η Ελλάς για να καλύψει το έλλειμμα της ρευστότητα (δηλ. χαρτονόμισμα-κέρμα) της αναγκάζεται κάθε χρόνο να δανείζεται από τις μεγάλες τράπεζες του εσωτερικού και κυρίως του εξωτερικού για να το αναπληρώσει, δηλαδή ουσιαστικά τα λεφτά που κερδίζουν από την ελληνική αγορά, στην συνέχεια μας τα δανείζουν με αποτέλεσμα ένας από τους λόγους που η χώρα μας αντιμετωπίζει κρίση χρέους να είναι και αυτός.
Φίλοι μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό!
Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πηγή από τον αναγνώστη και φίλο Νίκο.
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.