Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: Δολοφόνος ετών έντεκα


Δολοφόνος ετών έντεκα

Μία σκληρή δίκη ξεκίνησε χτες στις ΗΠΑ, που αφορά την υπόθεση της δολοφονίας μίας...


εγκύου γυναίκας από ένα εντεκάχρονο αγόρι. Ο μικρός, ήταν θετός γιος της, καθώς η Kenzie Houk, είχε παντρευτεί τον πατέρα του.Η δεύτερη κόρη του θύματος, τότε 4 ετών, βγήκε από το σπίτι κλείγοντας και ουρλιάζοντας πως η μαμά της ήταν νεκρή. Ο Jordan Brown, το 2009, πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο που βρήκε μέσα στο σπίτι την μητριά του.Οι Αρχές δήλωσαν ότι ο μικρός ένιωθε «τρομακτική ζήλια απέναντι στη μητριά του και του μωρού που κυοφορούσε». Σημειωτέον ότι η άτυχη γυναίκα ήταν περίπου οκτώ μηνών έγκυος.Ο πατέρας του αγοριού δήλωσε πως πρόκειται για κάτι «φρικτό» και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στη δικαστική αίθουσα. Πιθανότατα το παιδί λόγω ηλικίας να μην αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες προς στιγμήν και να κληθεί να εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης μόλις γίνει 21 ετών.Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.