Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Βουτιά θανάτου για 50χρονο από το Ασκληπιείο ΒούλαςΜακραίνει συνεχώς ο θλιβερός κατάλογος με τους αυτόχειρες στη χώρα μας. Τελευταίο «θύμα» της ίδιας του της απόγνωσης και της απελπισίας είναι ένας 50χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας «βούτηξε» στο κενό από τον 4ο όροφο του κτιρίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, «απεβίωσε 50χρονος άνδρας μετά από θανάσιμη πτώση που έκανε στο κενό από τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου μας, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή σε ορθοπεδική κλινική».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο άτυχος άνδρας είχε εισαχθεί την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο κατά την εφημερία της ορθοπαιδικής κλινικής καθώς έφερε κάταγμα ισχίου. Ωστόσο, από την περαιτέρω κλινική εξέταση του ασθενή αποδείχτηκε ότι ο τραυματισμός του οφειλόταν σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ψυχιατρική εξέταση επιβεβαίωσε τα ψυχιατρικά προβλήματα του ασθενούς –διέγνωσαν κατάθλιψη- και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο οικείο τμήμα και η παρακολούθησή του. Η πληρότητα των κρεβατιών της Ψυχιατρικής Κλινικής του Ασκληπιείου οδήγησε όμως τον ασθενή -παρότι ψυχιατρικό περιστατικό- στην Ορθοπαιδική κλινική.

Για το θέμα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Πηγή :on-news.gr
Αναρτήθηκε από Νικόλα(Ραφήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.