Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ... ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ "ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ" & ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ


Ένας λαβύρινθος διακίνησης χρημάτων, που ξεκινά και τελειώνει στην Κύπρο, είναι στο μικροσκόπιο των ελληνικών Αρχών που ερευνούν την υπόθεση του πρώην πανίσχυρου υπουργού όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, που έλεγξε την κίνηση λογαριασμών του πρώην υπουργού μέσω off shore εταιρειών. Βασικό ζητούμενο των ερευνών ήταν το πώς αποκτήθηκε το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού «κινητών και ακινήτων» και αν αυτά μπορούν να δικαιολογηθούν.
Η Κύπρος εμπλέκεται στην υπόθεση αφού όπου αναφέρεται ο όρος «off shore», υπάρχουν πληροφορίες που παραπέμπουν στην Κύπρο. Η βασική εταιρεία, στην οποία φέρεται να ανήκουν τα περισσότερα ακίνητα του κ. Τσοχατζόπουλου είναι η Torcaso, η οποία ιδρύθηκε το 1999 στην Κύπρο. Η εταιρεία προχώρησε το 1999 στην αγορά των τριών ακινήτων στην Αθήνα, τα οποία μάλιστα αποτέλεσαν το «Δούρειο Ίππο» για τις «ιερές» αγοραπωλησίες με το Βατοπέδι.
Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες ενέργειες, Γιώργος Γκρόζος, ως ιδρυτής και διαχειριστής της εταιρείας φέρεται ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζίβρας ο οποίος συνελήφθη.philenews





Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.