Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κίνημα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα από νέους ομογενείς της Μελβούρνης


Το κίνημα «Ελληνική Δημοκρατική Πρωτοβουλία» δημιούργησαν ομογενείς επιστήμονες, νέοι και νέες της Μελβούρνης, με στόχο να συμβάλουν στη σταδιακή ανοικοδόμηση της Ελλάδος.

Σκοπός της οργάνωσης, όπως λένε οι ιδρυτές της, είναι να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της Ελλάδας και στην πάταξη της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας.

Το κίνημα θέλει να συμβάλει:

- Στη δημιουργία ενός ανοιχτού και γόνιμου πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου και ακτιβισμού που θα αναζητεί και θα προβάλει εναλλακτικές λύσεις στο σημερινό αδιέξοδο και στα προβλήματα που μαστίζουν τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα.

- Στην ενότητα, δικτύωση και άμεση δραστηριοποίηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του Ελληνισμού

- Στην καταπολέμηση της διαφθοράς, την εξυγίανση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα εθνικά θέματα και την οικολογία.

Η οργάνωση πιστεύει πως μια πραγματική εθνική ανασυγκρότηση πρέπει να εμπνέει και να κινητοποιεί τις οικουμενικές δυνάμεις του Ελληνισμού και ότι ο Ελληνισμός της Διασποράς πρέπει να αποτελεί κύτταρο αναδημιουργίας της Ελλάδος, να έχει ενεργό συμμετοχή, να προβάλει καινοτόμες ιδέες, νέα οράματα και ένα νέο είδος πολιτικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς που θα προσδίδει στην Ελλάδα νέα ελπίδα και νέα προοπτική.

Η «Ελληνική Δημοκρατική Πρωτοβουλία» ξεκινά ομιλίες σε όλη την Αυστραλία, με πρώτη στάση τη Μελβούρνη αύριοτην στην Πολιτειακή Βιβλιοθήκη Βικτώριας και το Μάιο 2012 στο Σίδνεϊ και την Αδελαίδα. Το θέμα της πρώτης ομιλίας είναι "Η Ελλάδα και το Χρέος: Το Νέο Μνημόνιο (ΙΙ) και η Ανάγκη Ριζοσπαστικών Αλλαγών".

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.