Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Του έστησαν καρτέρι στην παραλία της Κατερίνης

Υπομονετικά περίμεναν το θύμα τους τρεις άγνωστοι στην παραλία της Κατερίνης χθες το βράδυ.

Του έστησαν καρτέρι στην παραλία της Κατερίνης

Οι δράστες πλησίασαν τον 41χρονο έμπορο γουναρικών την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητο του.

Πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα και κατάφεραν να αποσπάσουν από το θύμα τους τσάντα που περιείχε χρηματικά ποσά των 5.000 € και 5.000 $ Η.Π.Α., καθώς και προσωπικά του έγγραφα- αντικείμενα.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm. Μάλιστα, ο 41χρνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση των ληστών.Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.