Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Πάμε μια βόλτα το βράδυ στην πόλη...Σάββατο 7 Απριλίου 2012


H ομάδα «Οργισμένοι» είμαστε απλοί καθημερινοί Έλληνες πολίτες που πονάμε και οργιζόμαστε με πάρα πολλές καταστάσεις και γεγονότα που διασύρουν την Πατρίδα μας και το συνάνθρωπό μας.
Η δυστυχία των συνανθρώπων μας που υπάρχει στους δρόμους μας «τρυπάει» την καρδιά.
Εν’όψη των Άγιων ημερών «αγάπης» που έρχονται. Σκεφτήκαμε να πάμε για τρίτη φορά «μια βόλτα το βράδυ στην πόλη» το Σάββατο βράδυ 21.00 με 23.00 . Να βγούμε στους δρόμους, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να προσφέρουμε «χέρι με χέρι» στους άστεγους ο καθένας από εμάς, μια σακουλίτσα με μερικά αναλώσιμα είδη όπως:

-Ένα φρέσκο γάλα (μικρό)
-ένα πακέτο φρυγανιές ή ένα πακέτο κράκερς
- ένα γιαούρτι
- μια κονσέρβα ή μια μερίδα μαγειρεμένου φαγητού
-ένα φρούτο
-μια σοκολάτα
ή ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας που θα μπορέσει να φανεί χρήσιμο στους συνανθρώπους μας που ζουν στο δρόμο.
Το ραντεβού μας είναι Σάββατο 7/4/2012 στις 21.00 μπροστά στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος, Αθήνα.
Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια μεγάλη «παρέα Αγάπης, Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς» να προσφέρουμε χέρι με χέρι χαρά και να εισπράξουμε ΕΥΤΥΧΙΑ. Σας περιμένουμε.

Διευκρινίζουμε ότι ΔΕΝ συλλέγουμε τρόφιμα ή ρούχα σε κάποιο χώρο, σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε τη χαρά.
Αναρτήθηκε από την ομάδα "Οργισμένοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.