Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο 18χρονος Λάμπρος Τζόντζος είναι ο πρώτος Έλληνας ανάμεσα στους 100 νέους στο ΜΙΤ


Με ύψος 2.08 και κλίση στο μπάσκετ και τις θετικές επιστήμες ο μαθητής της τρίτης τάξης του 3ου λυκείου Αμαρούσιου Λάμπρος Τζόντζος είναι ο πρώτος Έλληνας ανάμεσα στους 100 νέους που επέλεξε να δεχθεί το παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο MIT της Αμερικής .

«Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να πάω στο εξωτερικό επειδή μπορείς να συνδυάσεις στον καλύτερο δυνατό βαθμό τον αθλητισμό με τις σπουδές » αναφέρει ο 18χρονος.

Ο Λάμπρος είναι ένα συνεσταλμένο αγόρι που έβαλε στόχο να σπουδάσει στην Αμερική και με μεθοδικό διάβασμα και προσωπικές θυσίες κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο του!

«Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλει πάρα πολύ σκληρή προσπάθεια και πολλές θυσίες αλλά το βασικό είναι ότι δεν είναι ανέφικτο. Μπορεί να το κάνει ο καθένας άμα είναι αφοσιωμένος, άμα πιστεύει στον εαυτό του.» υπογραμμίζει.

Ο 18χρονος νέος έδωσε εξετάσεις για να γίνει δεκτός στο ΜΙΤ, συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου τον ενημέρωσαν ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να φοιτήσει στο τμήμα μηχανολογίας με ειδίκευση στην αεροναυπηγική.

«Θα προσπαθήσω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ να φτάσω έτσι ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ» πρόσθεσε.

«Από τη στιγμή που η επιλογή του Λάμπρου ήταν να πάει στο καλύτερο πανεπιστήμιο και παράλληλα να συνεχίσει και την πρόοδό του στον αθλητισμό, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι κάθε θυσία για να τον υποστηρίξουμε σε αυτήν την απόφασή του» ανέφερε ο πατέρας του.

Οι γονείς του ήταν πάντα στο πλευρό του και ο ίδιος θέλει να κατακτήσει το όνειρό του και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους ξένους συμφοιτητές του ότι ένας Έλληνας έχει τη θέληση και τη διάθεση να ξεχωρίσει!
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.