Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Νέα δικαίωση υπερχρεωμένου επαγγελματία στην Κρήτη


Νέα δικαίωση υπερχρεωμένου επαγγελματία σε χωριό του νομού Χανίων επήλθε με την υπ' αρ. 78/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ο υπερχρεωμένος δανειολήπτης κατέθεσε αίτηση στο Ειρηνοδικείο Χανίων διότι χρωστούσε σε τρεις τράπεζες και τα χρέη του προέρχονται από την επαγγελματική του δραστηριότητα και είναι κατά κύριο λόγο στεγαστικά, με εγγυητή αυτόν.

Πέτυχε παρά την έλλειψη συναίνεσης της δεύτερης τράπεζας η αίτησή του να γίνει δεκτή από το Ειρηνοδικείο Χανίων και ήρθε σε συναίνεση με τις άλλες δύο πιστώτριες τράπεζες.

Με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, το δικαστήριο θεωρεί ότι επήλθε μεταξύ των διαδίκων συμβιβασμός και επικύρωσε το περιεχόμενο στην αίτηση-σχέδιο διευθέτησης των οφειλών και έτσι, πλέον, θεωρείται ότι ανακλήθηκε η ένδικη αίτηση για την απαλλαγή από τα χρέη.

Στο μεταξύ, προσωρινή διαταγή με αντικείμενο τη διατήρηση της υπάρχουσας νομικής και πραγματικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας οφειλέτιδας και μέλους της Μοτοσυκλετικής Ένωσης Καταναλωτών –ΜΟΤΕΚ– εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Όπως σημειώνει η οργάνωση των καταναλωτών, η προστασία αυτή ισχύει μέχρι τη συζήτηση της κύριας υποθέσεως, η οποία έχει προσδιοριστεί για το έτος 2014, ενώ κρίθηκε από το Δικαστήριο ότι για την έκδοση της προσωρινής διαταγής αρκεί η ύπαρξη εξώδικων οχλήσεων χωρίς να είναι αναγκαία η επίδοση διαταγής πληρωμής.

Η ΜΟΤΕΚ χαιρετίζει την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών και σημειώνει ότι «με εξειδικευμένες γνώσεις και σωστή προετοιμασία της εκάστοτε υπόθεσης είναι δυνατή η πλήρης προστασία τους απέναντι στους πιστωτές και στις πρακτικές τους».

Πηγή: madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.