Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ! 3χρονα κοριτσάκια σε καλλιστεία! (pics)


Οι εικόνες αυτές έχουν προκαλέσει σάλο...


Τα κοριτσάκια από 1 έως 13 ετών προσπαθούν να αποδείξουν ποιο είναι το πιο σέξι!

Φορώντας ψηλοτάκουνα και βαμμένες με γυαλιστερά κραγιόν και μάσκαρα οι μικρές διαγωνιζόμενες θα γίνουν τον άλλο μήνα τα θύματα της ματαιοδοξίας των γονιών τους, όπως υποστηρίζουν οργανώσεις για τα δικαιώματα των παιδιών.


Όλα αυτά για τα καλλιστείων που θα γίνουν στη Βρετανία τον επόμενο μήνα.



Πολλά, μάλιστα, από τα 100 κοριτσάκια που θα διαγωνιστούν έχουν ήδη πάρει μέρος σε ριάλιτι παιδικών καλλιστείων που κάνουν στα ανήλικα παιδιά μέχρι και αποτρίχωση!


Μια μητέρα, μάλιστα, είχε στείλει την κόρη της στο ριάλιτι όπως ήταν ντυμένη η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) στην ταινία Pretty Woman!






kamikazi,gr






Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.